Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsehaiku

 

 

 

Ställer mej på knä

Jag förlåter alla allt

Kärleken renar




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-19 16:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vidsynthet är en god egenskap !
2012-05-20

    ej medlem längre
ser att jag missade ett 'måste' innan ställa...
2012-05-19

    ej medlem längre
Frågan man ställa är vad förlåtelsen utgår ifrån...
om man ska börja med sig själv eller sin motpart..
2012-05-19

  Bibbi VIP
Amen!

Det är vägen som bär...
2012-05-19

  Magica VIP
Det är nog kanske en nödvändighet för att själv kunna gå vidare, men det svåraste är nog att glömma...
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP