Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fångat mig

Det brinner i min puls
exploderar känsloyttringar
du har gjort mig kärleksberoende
Det skulle kunna ta tusen år
att upptäcka allt som är du
all din huds lyster
under nattmånen
när vi älskar,fyller vi vår energi
Smaksinnen är känsliga
för förförelseparfym




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-19 19:03



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar ordet förförelseparfym.
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta