Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende!

Om du vill göra världen lite bättre så skicka då ett leende till din granne. Ett leende fyllt av lycka, kärlek och omtanke.
Ett leende som säger att allt kommer bli bra, världen kommer bli bättre.
Be också din granne skicka det här leendet vidare till sin granne.
Till slut kanske det här leendet har nått världen. vem vet?
För det sägs ju att ett leende är en nyckel som passar alla hjärtan.




Fri vers av FrökenABC
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 10:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag ler när jag läser. Fint.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC