Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

“Love looks not with the eyes, but with the mind.”
- William Shakespeare, A Midsummer Night's Dream




under ytan

 

föll för ditt inre

 

innan jag upptäckte

ditt fina skal




Fri vers av Peter Romance
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-20 11:15



Bookmark and Share


  alvan
Lovely!
2012-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra väg att gå.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance