Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även när jag blundar


det tog mig ett år att komma över honom

ytterligare ett år för mig att förtränga honom

och det krävdes en enda dröm för att han
återigen

skulle cirkulera i mina tankebanor




Fri vers av AliciaK
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 21:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"We just walk on by, we just keep on dreaming" (Blondie)
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK