Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men människorna




Nog kunde värmen
om den var här

Eller kärleken
om den fann sin plats

Nog kunde livet
om inte döden

Men människorna.




Fri vers av korpfjäder
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 19:15



Bookmark and Share


    glasa VIP
så avklädd
så beskuren
att
själva
märgen
lyser vit
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder