Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bara sträcka ut en hand då och då.


Sanningen

Ibland slocknar även de starkaste av stjärnor.
Ibland faller de ner.
Ibland ser vi dem och önskar nya liv
bakom stängda ögonlock.

Ibland brinner världen utan att vi någonting ser.
Ibland flyter avgörande val förbi bakom din rygg,
och du missar en evighet på bara ett andetag.

Ibland händer någonting
som förändrar din syn
på allt runt omkring dig.
Ibland väljer du att öppna ögonen
och inte blunda för sanningen

Och ibland kan du bara sträcka ut din hand
och på ett ögonblick
har du räddat någons liv.




Fri vers av Mizza
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-20 20:58



Bookmark and Share


  Mad-E
vacker
2012-05-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza