Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttranden från Besvikelsen


Du vaknade på en trottoar
med våta kläder
i någon stad
utan telefon
och utan legitimation.

Du var 17 år
i en ny värld
långt hemifrån.


Du var 17 år
och besviken.




Fri vers av blåljus
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus