Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bran Slot i Transsylvanien (Draculas)


Missfoster

Där borta är mycket tråkiga hus
Det består inte av tegel
Ut av sand och mycket grus.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 00:06



Bookmark and Share


  Nikolaj
Ha! Rolig och skarp på samma gång.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP