Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min historia är min!!!

Då jag tänker tillbaka på de
som gick i min klass och hamnade i
familjehem berättade hur de hade det.

Tårar kommer och förtvivlat
skakar min kropp, då mitt minne
säger mig de fick träffa sina familjer,
de grundstenar som gav dem dna.

Är glad då jag ser hur familjer
skapar dynamik, trygghet som följer
barnen livet ut.
Minns än idag längtan efter min
biologiska mamma.

Skrev dagbok.
Ville skapa minnen.
Visste inget kunde stoppa de
tysta orden.

"Mamma, hör av dig innan det är försent."
Varje kväll samma ord, samma önskan
samma tankar.

Ensam
skölden upp till himlen
aldrig gråta inför någon
gör jag det kommer skammen.

Vill aldrig visa svaghet
hellre svälja än säga
hellre gå iväg än att vara trubbel

Galna utbrott
ångest
blandas upp med skratt
Förr skrattade jag alltid
aldrig grät.

Vill förstå varför alla ville mig så illa.
Får inget svar.
Vill veta varför samhället straffat
oss syskon så hårt.

Psykakut två ggr
psykologer till förbannelse
Ingen lösning
Är detta vad livet ska gå ut på?

Fick veta 30% av de som överges tar sitt liv, orkar ej.

Bearbeta....
Upprättelse...
Tro på framtiden...

Hatar att höra jag är stark

Om jag ej gått igenom helvetet

haft normal familj hade jag då varit normal?

Inte många förstår
nästan ingen orkar lyssna

varför är detta så intressant att läsa?

hatar processer
avskyr att gråta
gör ont
vill inte falla ner i hålet

Andra förstör grunden
nu förväntas jag glömma och gå vidare
GÅR INTE!!!

Hatar då vissa säger att jag kommer finna kärlek.
Nja vet ej....
Förväntar mig alltid bli sårad
förväntar mig ingen kan älska mig
eller jag kan älska någon.

Vågar inte släppa in någon
maler som en kvarn
stressad
ångest
ilska
sorg
sorg
sorg

Är det onaturligt?

Att säga man kan förstå utan att ha upplevt är
inte rätt.

Känslig hörsel
känner in allt

Min historia är min och ingen får sätta sig på den!

Kanske bättre att hålla käft och aldrig
visa, säga eller bry sig.
Då blir alla nöjda och slipper bry sig!




Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-21 08:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt att skriva du...
2012-05-21

    lenakarin
Berörande. Men håller med "Prinsessan";
Skrik och ropa! Tystnar du har de som gjort dig illa vunnit.
Din historia är din, BERÄTTA DEN! Skriv, skriv!
Eftersom du står har du styrka, någon HAR älskat dig, var viss om det!
Skriv...
2012-05-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"aldrig gråta inför någon"./Min historia är min!!!
då är man starck;
2012-05-21

  LenaJohansson VIP
gripande...men håll inte käft...tala dina ord
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2