Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän!

Att höra din röst
får mig glad.
Du läste min dikt idag
och ville höra hur jag mår.

Tack för du finns, tack
för du vågar fråga och vågar
vända mina tankar.

Just dessa dagar har min
saknad varit så stor till
den mamma jag aldrig
fick, upptäckte sorgen
ligger i den oupptäckta
mamman.

Förstår du önskar min
känsla kan försvinna,
min rädsla för det förflutna
ska lägga sig, så jag kan
öppna ögonen och se.

Din famn, då jag är ledsen
är viktig, din kärlek via
vänskapen är viktigare
din ärlighet är viktigast
den skapar renhet utan
konstigheter.

Min vän, jag vill säga
dessa ord till dig, mitt
hjärta ler då min själ
får sjunga.

Då du spelar gitarr sjunger
hela jag, då du stannar
upp och frågar hur det låter
smilar mina ögon som
säger det är underbart.

Tack för du finns, du
fiskar upp mig, fångar min
själ och kramar den innan
du viskar Du är en underbar vän.




Fri vers av Filosofen2
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 11:12



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Är glad att du är min :) tack för denna kram
2012-05-21

  LenaJohansson VIP
fint
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2