Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så, en människas livstid


Inte mer än ett blickfång
människans visshet
ton som av domherrens vemod
men färgad av de dagar som mött henne

Inte mer än ett famntag
människans längtan
synlig som regndroppens bana
men formad av de nätter som lett henne

Inte mer än så
hennes livstid
Fångad i en spegelblank källa
men frisläppt i den bottenlösa döden

....




Fri vers av korpfjäder
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-21 12:49



Bookmark and Share


    glasa VIP
mäktigt
mörkt
och fullmoget

druvans sötma
2012-05-21

  Kristina Wallbing
Oerhört starkt och vackert om livets mysterium. Tack Korpfjäder för din vackra ord, tack!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder