Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som aldrig blir

Jag borde väl vara förkrossad

 

nu när jag vet

att du inte älskar mig tillbaka

 

men det finns fortfarande vackra saker

solsken, blommor, vänskap

 

Så mitt hjärta är inte brustet

 

bara lite sorgset

för att du inte vet

vad vi kunde ha haft




Fri vers av Delora
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 16:34



Bookmark and Share


    Ntly
Precis
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora