Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind

När livet kastar hemskheter i min väg
önskar jag att min blick inte kan se
ett tyst skrik vibrerar under den tunna huden
ingen nåd,ingen förmildrande omständighet
sanningen svider som ett färskt sår
jag önskar att jag var immun mot all smärta
blind och borta i en värld av frid
där kärleken spelar störst roll
där ingen ses som mindre värd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta