Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


En trasig glasfigur

Jag kunde ha varit helgon,
vem vet
jag kunde till och med varit bandit.
Jag kunde ha varit nån annan än den här,
men det hör inte hit.

Jag är som en trasig glasfigur som jag själv får pussla ihop.
Jag stod för nära kanten och föll rakt ner i en grop.

Skärvorna är många, det kommer ta mig många dar'.
Bitarna är vådliga och vassa och jag inga handskar har.

Men om jag får en sopkvast, och kanske en skyffel till den.
Så kan jag ta mig an att få ihop mina skärvor,
och börja laga mig igen.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP