Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfulla känslor då befrielsen kommer

Då sanningen vågar
delas, då känslan vågar
komma ut finner
hjärtat frihet.

Då flera år av
tystnad bryts fångas dagen
under en sekund.

Tid att mogna, tid att
våga, tid att se behövs
då dunklet stoppat upp
drömmar.

Ordet FRIHET ger
ytterligare styrka,
ordet MOD skapar
trygghet
ordet RENHET
ger ny känsla, ny
tanke.

Våga erkänna livets
törnar förgiftat hela
själen,
våga befria hjärtat från skuld
då försoning sker.

Bryta mönster rubbar
hela personligheten
för en sekund, då trygga
mönster byggs upp försvinner
många års trasighet.

Vrida ut, vrida in, våga se
våga beröra då tidens tand
är kommen.
Skammen sakta byts ut mot
stolthet utan tvivel.

Dagen kan njutas,
natten kan tryggt mötas
trots mörkrets gömmor.

Finkammar hela den nya
eran, studerar modellen
konstnären just målat.
Varsamt dras penseln
över såren, suddar ut
trasigheter och skapar
nya delar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 19:54



Bookmark and Share


    AA VIP
Renande ord. Tänkvärt.
2012-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2