Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig nu

ögonen som en gång tittat ner
stirrar nu intensivt tillbaka

människorna jag en gång avundade
märks knappt
att vara en i mängden är inte lockande längre

mina huggtänder syns lite oftare nu







Fri vers av AliciaK
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-21 20:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Way to go, girl!
Rätt stuk!
2012-05-22

  C.Wieske
Det är bra. Har alltid älskat dig för dig.
2012-05-21

    ej medlem längre
Jag har en huggtand!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK