Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen har utvecklat vingar


det är de saker de vuxna inte ser

att sortera kottar är ett vanligt jobb
det är en del av året
som att cykla

att de gula ögonen i gruset
kommer från en mycket större skatt

och att sköldpaddan faktiskt också vill 

det är de saker de vuxna inte ser
som gång på gång lyfts upp av barn




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-21 21:32



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Barn är underbara!
2012-06-14

  Bodil Sandberg VIP
Härlg dikt till de kära små
så mycket de ser under himlens blå
2012-06-06

  Bodil Sandberg VIP
Härlg dikt till de kära små
så mycket de ser under himlens blå
2012-06-06

  walborg
Lyhört och fint att lyssna lyssna - och att se barn
2012-06-02

  Bubamara - Maria Zakrisson
barnen och barnens författare är fantastiska.
2012-05-22

  ia VIP
barn är fantastiska!
2012-05-22

  Cris
Gillar barnen :)
2012-05-22

  thyra
Viktigt att ta till sig och visa på!
Barn kommer fram till fina saker genom sitt seende om vi bara låter dem få tid och stöd att komma vidare i tanken.
2012-05-21

  Anders Nordlander VIP
sanna ord
2012-05-21

  Fredrik P. VIP
När vuxna ser
med barnets ögon,
blir det bra poesi
2012-05-21

  AgnesP
Underbart om barn. Och deras särskilda seende.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP