Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar sorgdroppar

Det doftar sorgdroppar på din hud
Du har förlorat glansen i din vackra vargblick
Jag ska aldrig ge upp kampen mot pessimisterna
som livnär sig på din rädsla och bräcklighet
Du är för god för den här planeten med idioter
Du är allt för mig,luften jag andas
Utan dig är allting endast gråa nyanser




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta