Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor dag i mitt liv


Denna dag kommer jag aldrig att glömma
denna dag då min ende son
flyttade hemifrån


och jag är så lycklig
och vemodig
och trött


lycklig därför att han är glad
vemodig inför avskedet
trött efter alla burna kartonger


Men mest av allt är jag så tillfreds
eftersom han, min mest älskade,
fått ordning på sitt liv
att han känner framtidstro
inspiration för sina studier
att han är tacksam och stolt
över vad hans mamma bidragit med


Min mest älskade, min David,
jag önskar dig all lycka!




Fri vers av Nic
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-02-01 22:20



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är väl det bästa en mama kan uppleva, att han kanstå på egna ben, sonen och att han är tacksam..!!!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic