Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svart humor.


Hur skor vi oss?

Ett svensk par på försonings resa runt om Asien börja märka at fötterna börjar bli svullna av så mycket brandstege besökta platser.
På gränser till Kambodgia, upptäcker de en lite sko affär, försäljare säjer jag har ett par sandaler som ni två säker bli mycket försjusta och intresserade av.
När man har sandalerna på dig blir så kåt att gör sex som en vilde kamel i öknen.
Manen trodde inte har behöv av sådana sandaler som trodde sig ass på sex och hånar försäljaren, Hur kan göra ett par sandaller så att de växer min potens?
Indonesen säjer varför vill inte prova ensam, då?
Och make börjar sko sig med dem speciella sandaler.
Plötslig hans blickar blir som vilda.
Fruga aldrig har set honom på så många år med glödd och påtänd, en riktig stång kommer ut från klasonger naturlig utan fejka.
Försjälaren försöker säja någonting på sin staplade engelska, men turisten kastar honom på bordet och börjar dra ner byxorna på starkas indones som under hela den här tiden han försökte säja någonting disperat.
Det ville han säja, utan att hinna
DU HAR TAGIT SANDALERNA KVÄRTOM! DU HAR TAGIT SANDALERNA OMVÄNDA!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 10:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha ha ha: den här veckan jag har tema svart humor,
nu skriver / driver jag om blondiner, svart humor som passar mig.
Diana .
2012-05-22

  Lodjur i klänning
Jävla turister:)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP