Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det kan låta när man har en relation med en sån som jag... En Borderline-patient.


Jag hatar dig!!! Men snälla, lämna mig inte...

Jag vet älskling

Jag sårade dig

Men du är faktiskt ett svin

En jävla fitta

Horunge är du också!

Men snälla, lämna mig inte...

Du vet att jag inte menar det

Du betyder ju allt för mig

Men om du lämnar mig försvinner jag

Jag kan inte leva utan dig

Vi kan göra allt du vill

Jag gör vad som helst

Du är så jävla patetisk

Du klarar fan ingenting

Jag hatar dig så jävla mycket!

Men snälla, lämna mig inte...




Fri vers av ErikaRoos
Läst 717 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 13:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra bespegling utav känsloutbrott
2012-08-31

  fillatelli
Så är det!
Jag har varit tillsammans med en som har
diagnosen borderline.
Extremt svart och vit.
Men, extremt kärleksfull även i sina utbrott. :)

Bra skrivet med klok insikt.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos