Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart segling

En blondin, en negress och en brunett reser svart med boten genom att gömma sig hålla.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2012-05-22 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP