Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast 2




adagio

 

 

 

 

 

 

gryr

svidande sakta

som ljusblå rök

mot en dov himmel

stiger

stilla

 

 

flyr

mjukt

in i

evigheten

 

 

ljus

en rand av frid

sjunger snart liv

mot världen

 

 

sus

av vingar

bär

ända

hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-22 17:19



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker, skir & behaglig att följa med i. Tycker om.
2023-08-11

  Niclas Petersson VIP
Fantastiskt fin. Vacker. Och med så självklara ord. Precis som jag tycker om.
Gillar. Mycket.
Bokmärks
2012-05-25

    ej medlem längre
En ny dag föds för oss att vänja oss i...
2012-05-22

  Ninananonia VIP
:) ja det gör det :) fint skrivet tycker om formen på denna adagio
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara