Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solguden och Gudinnan i en himmelsk förening

Solgudens underbara
närhet, lockar av
oss kläder och formar
nya avbilder då hudens
färg sakta ändras.

Stränders blekvita sand
bränner under fotsulor,
lockar barn att leka
och skapa sandslott.

Vågornas underbara
lekfulla gest viskar
genom kluckarna
att vi kan hänge
oss till vattnets magi.

Solgudinnans skönhet
skapar våra lustar
inför hettans vittring.
Hon vidgar drömmen
om den underbara
sommaren.




Fri vers av Filosofen2
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 20:34



Bookmark and Share


  M.A.J.R
så trevligt att läsa din text den är ju strålande :)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2