Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Solitud (omarbetad)






Det finns en god ensamhet,

som inte är ensamhet

Att få ha tyst kring sitt inre kaos

Och samtala med Gud, Änglar, och

hädangångna Själar

Att ta en sak i taget, och bearbeta,

ordna och strukturera inombords

Ta en promenad i naturen, och lyssna

till fåglarnas glada sång, kanske krama ett träd

Att dricka Sanningen, och bli den man Är

Våga återkoppla till det förflutna, minnas,

och drömma om framtiden, gå in i mellanrummet

mellan då och sen, och minnas de nattliga

drömmarna, ta ett hett bad och njuta Solitud,

en livsnödvändighet, ialla fall för mej, att få vila

på en Kraftplats, och vänta in dåtiden och Själen;

ett heligt undantagstillstånd, då man stänger av

nyheterna och världens eländen för ett tag,

och förhoppningsvis finner ny styrka och frid.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-22 21:28



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bravo Johan jag ser dina ord!
sant.
2012-05-22

  Nanna X
sant!
2012-05-22

    ej medlem längre
Det finns trygghet, kraft och ro i dina ord...tack Johan!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP