Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshud

Kärlekshud
värmekälla
ögonblick av stillhet
mjuka läppar dansar
Ger och tar
i en perfekt balans
Fingerkontakt
hjärtevänner
Din blick är balsam
för min själ
Kärleksröd låga
ett under
en melodi
som endast
föddes för våra öron
Daggvåt älskog
pärlvitt skimmer
när vi flyger
högre,högre
kärleksblick
missar inget
som betyder liv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 23:27



Bookmark and Share


    Shush
Mjukt och mycket vackert.:)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta