Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felet låg mitt i

Vi äter vindruvor i sängen
Äskar tre gånger varje dag



mitt hjärta rusar, våra hjärtan passar,

Vi är galna i varann

Min nöd ropar där mitt i sången
av ord som saknas, stannar av,

kryper du in med flit, och gömmer
dig mitt i ordens lek, för att allvarets
sekund inte ska slå till,

september koncentrerade allt det sjuka

intill vår kärleks evighet

Stod inte ut med det där som klibbar,
som låg likt skorpsmulorna, de gnagde,
jag fick andnöd, blev beroende,

ville in. Ville ut. Önskade du vore allt
du är men tog med dig månen,
den du gömde, knullade dig förbi,
rullade över på den andra sidan,


där du fick plats, mitt i




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-23 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP