Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över vaxbleka drag

Över vaxbleka drag
blod rann
livets kärna
med glöd i blick
slickade han
bort droppen
Lekte med pulsen
Han var herre
över de odöda
de fördömda
att vandra på jorden
som osaliga andar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-05-23 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta