Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar.

Viskningar penetrerar mitt trötta öra
får mig att längta efter varm hud
inpackad i morgondagg
långa fingertoppar följer kroppens linjer
grön blick fångar in mig i ett hav av passion




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 113 gånger
Publicerad 2012-05-23 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta