Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generation Radioaktivt

Generation Radioaktivt
letar efter nya hippa sätt
att visa att de är mest trasiga
att de är mest tragiska
svarta hjärtan
jagar vapen mot sanningen
Jagar andar av gårdagens generation
som viskar att det finns ingen fri vilja
Ingen egentlig revolt
nej,endast patetisk ego navelskådning
Det de tror är rätt
är endast en nyans av olika instinkter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta