Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Process

Ömt lade han sin hand i

den hand som
ropat ut sin längtan,

vacklade mellan världar

Den vars blick han kunnat döda

lämnade för djupa spår,



slippa röra i det inre,




Ville krypa in, lägga huvudet på

kudden, ville våga språnget,


Värker




själsnöd andas,


går mellan affär och lägenhet


lagar middagen

väntar in den sanna kärleken

infinner sig just då

när arrangemanget står dukat för två
kan den befrukta sig själv

rinna genom strupens längtan
stilla rastlöshetens nerv




krypa tillbaka in i fuktig gränd

luta vanmakt mot de

träd som i fantasin ännu


står
















Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP