Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sympati

I dina kvarter



blodets vittring

hjärtats rusning, tryck tar över,

likt dimma längst där inne,

fullkomligt svart,


feghet koncentrerad,

ingen nödstopp, flyktgång,




i spillrans fantasiland

kräver jag

vapen förbjudna av folkrättslagen


Där

förgör jag er med lätthet mitt i

leken,

sprätter er itu,


så de liven haltar

Märkbart synligt,


era leder bryter jag ned

i steg för steg








Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP