Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvända speglar


Utanför livet,



framför mig


lever jag baklänges


för att kunna förstå



livet



Framlänges,



en vacker dag.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-23 17:33



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Grymt där ;)
2012-05-31

  Johan Brodd
Så vackert!
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln