Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspropaganda Som En Viskning I Orkanens Mitt





Ave Bonum Astralium Prefluxa Mideving

Xalio Påver Diagraf Huskerdum Solana

Bysan Ty Kännedom Cleofix Electra Salut

Rex Gensaga Kåk Progrator Cyklopiska Nöjen

Gipsbåtar Gippar Över Gravars Gudomliga Gräddfil

Evert Taube Badar I Sillsjövikens Innerliga Lugn

Psalmer Sjungs Av Okristliga Själakämpar

I Glasverandan Brister Britta Ut I Flämtningar

När Hon Ser Ett Myller Av Rättshaverister

Haussa Ner Skånes Flagga Som En Grå Grogg

Papegojsjuka Kommendanter Pröjsar Smygande

Motståndsrörelser Av Långtidsarbetslösas Kryptokosmos

Serafens Knådade Byst Med Ketchup & Nitroglycerin

Jag Älskar Dej Inte Modfälld Sol I Modden

Violblå Skonare Skakar

Maliciösa Lyxlyrikers Förtingligade Världsvana

& Politikers Oscarianska Oskick

Kärlekspropaganda Som En Viskning I Orkanens Mitt








Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP