Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en glad Johan!




I mina LYCKLIGA DRÖMMAR njuter jag som en PRINS






Jag drömde att jag var en prins eller liknande och bodde på

ett stort slott, hade tjänstefolk som bemötte mej med ömhet,

vänlighet och glädje. Jag måde så bra som jag som inte mått

sen jag var ett litet barn, kände frid och själslig energi och kärlek.

Jag reflekterade under denna himmelskt underbara dröm

att: måtte detta inte vara en dröm, må jag få stanna här

på detta slott, i denna tid. Men så vaknade jag... och magin var

borta, men jag kunde ändå hålla kvar en del glädje och inspiration.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 23:05



Bookmark and Share


    TORUS
Inatt kommer jag hoppas jag drömma något inspirerat.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP