Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
How can you make yourself stop loving someone?


Ge mig svaret

Hur kunde det gå från det där till det här?
Saknar du mig? Tänker du på mig? Undrar du hur jag mår? Jag förstår inte. Snälla säg mig det här.

Det som skulle bli den bästa månaden förvandlades till det värsta i våra liv. På två dagar gick vi från att nästan vara för nära vänner till att hata varandra. Hur kunde det hända? Jag förstår inte!

Så nära att jag känner dina armar omkring mig mitt i natten för att trösta mig, så ondskefull att du trampar på mig för att komma åt vad du vill ha. Jag förstår inte. Jag vill ha ett svar

Vi skulle ha kul, VI skulle ha kul. Fattar du det? VI!!

Tänker, funderar, går tillbaka i tiden, stannar upp för att försöka inse, men jag förstår fortfarande inte. Snälla ge mig svaret. Det är allt jag ber om. Sen låter jag dig gå.

Kanske fäller en eller två tårar över dig, men tro inte att jag inte klarar mig utan dig.

Ge mig svaret?

VAD GJORDE JAG FÖR FEL?

Det är allt jag begär. Sen kan du försvinna.







Fri vers av Tokiohoteltjejen
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tokiohoteltjejen