Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naivblå

Det svåraste
du gjort
var att krossa
hennes livshjärta
du tog verkligen
allt för givet
ung och naivblå
du viste inte
att ibland
uppkommer inga mirakel
tillbaka till square one
status quo sjunger nu
för dina trötta öron




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta