Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar brände hål

Dina tårar brände hål
i min järnmur av distans
fick mitt hjärta att pulsera sorg
så mycket smärta
jag försökt förtränga
rusade nu mot mig
som en ilsken tjur
så mycket jag inte
ville se igen
du har öppnat
sårbarheten,rädslan
med dina droppar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-05-24 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta