Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRLIGT med HUMOR bästa POETER!

 





kom igen nu poeten... dra ett riktigt dåligt bra skämt för mej

för jag har glömt bort skrattets värde




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 19:26



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Jag ska försöka komma på något:)
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP