Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Minnena snurrar
rör sig kring nittiotalet.
Fler får inte plats.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 23:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tycker om den här, fastän årtiondet kunde vara ett annat ;)
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Börje A