Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite som en opera söndag morgon


Det är inget särdeles finstämt
över kyssar som skruvstäd eller
månens bleka intighet, inte heller
över våta cigaretter dränkta
i tårar och neon
i en natt som löper amok
närhelst
som den eländiga snigel jag är
sakta kryper hemåt
alltmedan basunerna fortsätter förklara
sina tröstlösa krig
i mitt huvud




Fri vers av Niklas H
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 14:59



Bookmark and Share


  Emme
Underbar läsning, tack!
2012-05-25

  AgnesP
Åh så bra!!:)
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Niklas H