Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ditt pris

Hur mycket vill du tjäna

vad säljer du dig för

Hur länge kan du bortse

att ditt hjärta sakta dör




Fri vers av Delora
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 16:34



Bookmark and Share


  filosofian
länge*

Vacker och ifrågasättande
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora