Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många riktiga POETER finns det här...?




Det är sorgligt att det finns så många ZOMBIES på poeter!

 

 

 

 

De sista som ska vara zombies är poeterna!

Att skriva är att vara besatt, men vad är ni besatta av?

Seså... det är aldrig för sent att vakna! 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-25 20:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fast (för mej) är en zombie ett monster som opåverkbart och som vi inte kan göra något annat med än att döda ! Psykopater har vi här men några zombies tror jag inte på ! De är, i mångt och mycket, fantasifoster som är skapade av giriga och moraliskt efterblivna manusförfattare och demonregissörer !
2012-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Något att tänka på.
2012-05-25

    ej medlem längre
Det sockersöta
jäser i värmen och fyller ut
där - mellan halvorna
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP