Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville inte ha mig

Jag hade en lösning
jag kunde bota
din sjukdom
men du kastade bort det
och du visade tydligt
att jag inte var välkommen
och du kastade bort det
mitt hjärta blev kallt
månen såg förbannad ut
medan alla dina murar
föll sönder
det var ändå vackert
det var ändå fridfullt
förstörelsen var tyst
alla drömmar
du omvandlade
till mardrömmar
alla som förådde mig
som stal alla färger
från min själs djup




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta