Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting litet föll ut ur din mun, och vi skrattade

 

 

 

Vår kyss för hundra år sen lever kvar än idag

Sjutton sekunder, och vi blev de änglar vi är

Alla katastrofer förvandlas nu till paradis

Sex och romantik i underbar förening

Någonting litet föll ut ur din mun, och vi skrattade

Djupt i skogen drunknar vi i glädjen

Sanningen besöker oss, och själen vaknar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP