Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma som en drunknande





Jag får en försmak på min död

Jag drömmer som en drunknande

Ser mina tidigare liv i blixtljus

Ser ditt sanna ansikte, det kära

Drömmer sant ljus, glädje, sanning.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-25 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP