Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26.05.12

You made me smile.
You made me fall.
Then you let me keep on falling.




Fri vers av Thomsén
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomsén
Thomsén