Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Som en saga


Den första dagen
sagan
Livet obegränsat som en vila
utan stor bokstav

Det första ordet
bilden
den som ritats som en cirkel
utan några ben

Den första sången
tonen
jollrad oförfalskad som en gåta
utan någon tro

Allt som en enda kropp
utgiven
som en saga

ändlighetens narrspel



....




Fri vers av korpfjäder
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 11:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
väl bespeglat
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder