Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylskåpspoesi ...3...

Som en viskning
Giftig sanning
Död är vår kärlek




Fri vers av Therés
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-02-02 09:54



Bookmark and Share


  NannaAuroraMaj
men ännu vi står kvar
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!